Generel

Super Fox Eyes – Hvad er det?

Super Fox Eyes er en ansigtsløftningsbehandling, der sigter mod at løfte specifikke områder, herunder øjenbryn, tindinger og kindben. Behandlingen resulterer i en permanent løftning af midterste del af ansigtet.

Ved udførelse af Super Fox Eyes-behandlingen opnår man en reduktion i synlige ældningstegn, hvilket resulterer i et udseende, der angiveligt er 10-15 år yngre. Holdbarheden af behandlingen estimeres at strække sig op til 10 år, hvilket indebærer en langvarig effektivitet i opretholdelsen af det foryngede udseende.

Opstår der ar efter behandlingen?

Behandlingen udføres ved hjælp af et snit på 3 cm placeret diskret i hårlinjen, hvilket medfører, at snittet ikke er synligt efter proceduren. Dette sikrer en æstetisk tilfredsstillende resultatform og reducerer synligheden af enhver potentielt arvæv.

Efter behandlingen
Efter Super Fox Eyes-behandlingen kan der muligvis opstå mindre misfarvninger i områderne omkring indgrebet, selvom dette typisk er minimalt. Der kan også forekomme let hævelse, afhængigt af den individuelle krops respons på behandlingen. Det er dog sjældent, at der opstår alvorlige senfølger som følge af behandlingen.

Hvis du er interesseret i Super Fox Eyes-behandlingen, opfordres du til at kontakte RejsDigSmuk-teamet og planlægge en vurdering med vores kirurg. Denne vurdering er helt gratis og uforpligtende, og det giver dig mulighed for at få en grundig gennemgang af behandlingen samt at få besvaret eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før du træffer en beslutning.