KOSMETISK KIRURGI

Fedttransplantation til ansigtet

Ønsker du dig et naturligt og ungdommeligt ansigtsfylde? og genskabe volumen i områder hvor der tidligere har været fylde? Kan vi hos rejsdigsmuk tilbyde dig et fedttransplantation til ansigtet i de, følgende områder; kinder, tindinger, nasolabialfurer/næse-mund furer, marionetlinjer og generelt i underansigtet.
Ved denne metode kan naturlig ansigtsfylde genskabes, specifikke ansigtstræk/kropsformer kan udformes og lokaliseret fedtdepoter kan minimeres i et og samme indgreb. fedtransplantation kaldes også for lipofilling. Formålet er at skabe et sundt, ungdommeligt og naturligt look i ansigtet.
 • Operationstid: 30-60min
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Indlæggelsestid: 1 dag
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Første kontrol: 5.dag
 • Forberedelse: Faste
Fedtinjektion i ansigtet (med eget fedt)
Kr 27.998 Fra
Fedtsugning fra 1 område
Fedt injiceres i ansigtet

Før og efter operationer

Kontakt os for eventuelle spørgsmål

  Jeg har læst og accepteret RejsDigSmuk’s privatlivspolitik.
  Jeg giver samtykke til, at RejsDigSmuk må kontakte mig.

  captcha

  FEDTTRANSPLANTATION / LIPOINJEKTION ANVENDES HYPPIGT TIL
  Korrektion af aldersforanderinger i midtansigt og under øjnene Rynkebehandling og korrektion af hud omkring munden
  Læbeforstørrelse
  Mindskning af furerne mellem næse og mund
  Korrektion af majonetlinjer
  Rynkereduktion og hudkorrektion i pande og tindingeregion
  Øget fylde ved kindben
  Aldersforandringer på hænder, de såkaldte leverpletter på håndryggen, som mange får med alderen, forsvinder ved en fedtinjektion.
  HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?
  Operationen vare ca. 60 min. og udføres sædvanligvis i fuld bedøvelse, i nogle tilfælde kan behandlingen foretages i lokal- bedøvelse og ambulant. Fedttransplantation teknikken omfatter tre faser. Først skal fedtet ”høstes” fra de områder som ikke vil savnes, kirurgen vælger ofte fedt fra maven, hofter eller lår herefter skal fedtvævet behandles og til sidst skal det sprøjtes ind i vævet til ansigtet. Fedtvæv indeholder fedtceller, stamceller og vækstfaktorer. Derfor kan dit eget fedtvæv anvendes som fyld i læber kindben eller hulheder under øjnene, men det kan også anvendes til korrektion af rynker og dermed genopbygge aldersforandringer i huden.
  EFTER OPERATIONEN

  De første timer efter operationen vil din hjerterytme, vejrtrækning m.m. blive elektronisk og per- sonligt overvåget. De fleste patienter er velbefindende få timer efter operationen og kan herefter udskrives. Effekten af resultatet vil først ses fuldt ud efter 6-12 måneder, men varer ved i årene herefter. Man oplever altså både en fyldningen af huden og en foryngelse/ bedre hudkvalitet ved lipoinjektion.