KOSMETISK KIRURGI

Ansigtsløft - Hals - Dobbelthage

VIL DU HAVE DIT UNGE LOOK TILBAGE?

Vores kirurger stræber efter genskabe et naturligt og yngre look, uden at ændre ansigtets karakteristika. Ansigtsløftning kan kombineres med andre kosmetiske behandlinger.

 • Operationstid: 2-3 timer
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Indlæggelsestid: 2 dage
 • Tilbage på arbejde: 2-3 uger
 • Første kontrol: 5.dag
 • Forberedelse: Faste

Fakta:

Desværre begynder ansigtet at ændre facon i takt med ælderen. Efter 30-40 års alderen, mister huden og
bindevævet sin elasticitet. Hvilket fører til, at huden bliver slap og rynket. Mange oplever, at de i den forbindelse får løs hud på halsen, tydelige hamsterposer samt kindfurer.
Omkring 50-årsalderen ses mere klassiske ældningstegn med kindposer, løsere hud over kæbelinjen og løs hud og fedtdepoter på halsen. Måden, vi ser ud på, spiller en ganske særlig rolle i vores omgang med andre mennesker og påvirker os både mentalt og socialt.

Formålet med ansigtsløft:

Ansigtsløftning (engelsk: facelift), eller rhytidectomy, er et kosmetisk kirurgisk indgreb, der korrigerer nogle af de synlige tegn på aldring i ansigtet og på halsen.
Overskydende ansigtshud fjernes, og underliggende væv løftes og genplaceres i en mere ungdommelig position i ansigtet.

Bichectomy (buccal fat removal)
Kr 24.998 Fra
Fedtsugning/fjernelse af dobbelthage
Kr 29.998 Fra
✓ Udføres via High Definition Liposuction
Midface lifting
Kr 34.998 Fra
Midface løft + hals løft
Kr 44.998 Fra
Kindben implantat( Cheekbone implant)
Kr 33.998 Fra
Hals løft
Kr 34.998 Fra
Hage implantat (Chin implant)
Kr 33.998 Fra
Ansigtsløft (STOR/fuldface)
Kr 47.998 Fra
Lip lift (baby lip)
Kr 25.998 Fra
Læbe løft med eget fedt
Kr 17.998 Fra
2 STK. SMILEHULLER
Kr 18.500 Fra

Før og efter operationer

Kontakt os for eventuelle spørgsmål

  Jeg har læst og accepteret RejsDigSmuk’s privatlivspolitik.
  Jeg giver samtykke til, at RejsDigSmuk må kontakte mig.

  captcha

  Dobbelthage operation:
  Fedtet suges væk med tynde kanyler via 3 korte snit under hagespidsen og ved øreflipperne. Efter forløbet vil der snarere ømhed af de behandlede områder end egentlige smerter. Der vil være hævelse og typisk også misfarvninger. Hævelsen aftager allerede efter en uge, mens misfarvningerne klinger af i løbet af 2-3 uger. Hvis det er nødvendigt at strække huden på halsen, gøres det ofte som en del af en ansigtsløftning. Information herom findes under ansigtsløft.
  Ansigtsløft:
  En ansigtsløftning er et kosmetisk kirurgisk indgreb, der korrigerer nogle af de synlige tegn på aldring i ansigtet og på halsen. Overskydende ansigtshud fjernes, og underliggende væv løftes og genplaceres i en mere ungdommelig position i ansigtet. En ansigtsløftning ændrer ikke dit grundlæggende udseende. Indgrebet stopper heller ikke aldringsprocessen, men gør dit udseende mere ungdommeligt, “skruer tiden tilbage”.
  Arrene efter en ansigtsløftning er permanente, men de placeres på steder, hvor de er mindst synlige og som regel kan skjules af håret. Det er individuelt, hvor holdbart resultatet af operationen er. Dette afhænger af alder, helbredstilstand, arv, hudtype og livsstil dvs. hvor meget man ryger, hvor meget alkohol man indtager, og hvor meget sol huden har været udsat for. En ansigtsløftning holder cirka 10-15 år. Som tommelfingerregel kan man sige, at den gør personen ca. 10 år yngre, hvis man er mere end 40-50 år gammel.
  Hvordan udføres et ansigtsløft?

  1. Konsultation:
  Først vil patienten have en konsultation med kirurgen for at blive enige om ønsker og forventninger samt evaluere, om ansigtsløftningen er det rette valg.

  2. Forberedelse:
  Inden operationen påbegyndes, vil patienten blive forberedt til fuld bedøvelse.

  3. Snit/placering af snit:
  Kirurgen laver typisk snit omkring ørerne og langs hårfæstet for at minimere synligheden af ar. Snittene kan variere afhængigt af patientens behov.

  4. Fjernelse af overskydende hud:
  Overskydende ansigtshud fjernes omhyggeligt for at reducere rynker og slaphed.

  5. Løft af underliggende væv:
  Underliggende væv, såsom muskler og fedtlag, kan blive ompositioneret for at skabe et mere ungdommeligt udseende og fastere konturer.

  6. Lukning af snit:
  Efter at have udført de nødvendige ændringer, sys snittene omhyggeligt sammen for at frembringe en naturlig heling og minimere synlige ar.

  7. Efterpleje:
  Patienten vil få instruktioner om efterpleje og opfølgning for at sikre en sund og vellykket helingsproces.