PLASTIKKIRURGI

Mommy Makeover

En “Mommy makeover” er en tilpasset kirurgisk procedure, der ofte udføres på kvinder, der ønsker at genvinde deres krop efter graviditet og amning. Det er normalt en kombination af flere forskellige kirurgiske indgreb for at adressere de ændringer, der typisk forekommer under graviditet og amning.

Hvad er med i en Mommy makeover?

Typisk består indgrebene af en kombination af en maveoperation, hvor du får din flade talje og mave tilbage og en brystoperation. Brystoperationen er forskellig fra kvinde til kvinde. Nogle vælger at få foretaget et brystløft, hvor andre gerne vil have en brystforstørrelse med enten implantat eller dem begge samtidig.

Du bestemmer selv, om dine nye bryster skal være store og struttende eller om du ønsker et mere naturligt resultat.

 • Operationstid: 4-6 timer
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Indlæggelsestid: 2 dage
 • Tilbage på arbejde: 2-4 uger
 • Første kontrol: 5. dag
 • Forberedelse: Faste
Mommy Makeover (m. brystløft)
Kr 51.998 Fra
✓ Hudreduktion af slapt maveskind (Stor maveplastik)
✓ Fedtsugning af mave
✓ Sammensyning af delte mavemuskler
✓ Rettelse af navle
✓ Brystløft
✓ Rettelse af brystvorter
Mommy Makeover(Plus)
Kr 61.998 Fra
✓ Hudreduktion af slapt maveskind (Stor maveplastik)
✓ Fedtsugning af mave
✓ Sammensyning af delte mavemuskler
✓ Rettelse af navle
✓ Brystløft
✓ Rettelse af brystvorter
✓ Brystimplantat (MENTOR)

Før og efter operationer

Kontakt os for eventuelle spørgsmål

  Jeg har læst og accepteret RejsDigSmuk’s privatlivspolitik.
  Jeg giver samtykke til, at RejsDigSmuk må kontakte mig.

  captcha

  Hvordan udføres en Mommy makeover?
  1. Konsultation:

  Patienten gennemgår en grundig konsultation med plastikkirurgen for at fortælle hendes mål, ønsker og hvilke områder af kroppen hun ønsker at forbedre. Kirurgen vil også evaluere hendes generelle helbred og bestemme, hvilke procedurer der er mest hensigtsmæssige.

  2. Anæstesi: Under mommy makeover operationen får patienten generel anæstesi for at sikre smertefrihed og bevidstløshed under hele indgrebet.

  3. Kirurgiske procedurer: De specifikke procedurer, der udføres som en del af mommy makeover, varierer afhængigt af patientens behov, men de kan omfatte brystløft, brystimplantater, liposkulptur, abdominoplastik (maveplastik), og eventuelt andre indgreb.

  4. Muskelsammenføjning og fedtfjernelse: Kirurgen vil sy sammen adskilte mavemuskler og fjerne overskydende fedt i maveområdet.

  5. Hudstramning og suturering: Overskydende hud fjernes, og de forskellige snitsteder sys omhyggeligt for at minimere synlige ar.

  6. Efterbehandling: Patienten får grundig vejledning i efterpleje og opfølgning.

  Helingsprocessen:
  Helingsprocessen varierer afhængigt af de udførte procedurer, men kræver normalt tid og tålmodighed. Kompressionsbeklædning skal bruges i 6 uger.
  Den første fase efter operationen er afgørende, og du bør udvise ekstra forsigtighed i løbet af de første to uger. Efter denne periode vil din krop gradvist begynde at tilpasse sig den forandringer og genoprette sig til din nye tilstand. Det er vigtigt at respektere helingsprocessen og følge eventuelle retningslinjer fra sundhedspersonalet for at sikre en optimal bedring.