PLASTIKKIRURGI

Hårtransplantation

Hos Rejsdigsmuk udføre vores eksperter den nyeste DHI teknik – DHI står for “Direct Hair Implantation” eller direkte hårtransplantation på dansk. Det er en avanceret metode inden for hårtransplantationskirurgi, hvor hårfollikler indsamles fra donorområdet og direkte transplanteres til det ønskede område uden at opdele dem i mindre enheder. DHI-teknikken anses for at give mere præcise og naturlige resultater sammenlignet med nogle andre metoder.

 • Operationstid: 6 timer
 • Bedøvelse: lokal bedøvelse
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Tilbage på arbejde: 2-3. dag
 • Første kontrol: 2. dag
 • Forberedelse: blodprøver
Hårtransplantation (op til 6500 grafts)
Kr 17.998 Fra
✓ Flot permanent resultat med den nyeste, avancerede DHI-teknik

✓ Naturligt, sundt hår, der vokser resten af livet

✓ Smertefri behandling uden sting eller ar

✓ Lægen overfører op til 6500 grafts i en behandling

✓ Forundersøgelse, behandling og kontrol

✓ 2-3 overnatninger på hotel tæt på klinikken

✓ Afhentning i lufthavnen og transport mellem hotel, klinik og lufthavn

✓ Fast kontaktperson under hele forløbet

✓ dansktalende personale og 24/7 kontakttelefon til os i Danmark

Før og efter operationer

Kontakt os for eventuelle spørgsmål

  Jeg har læst og accepteret RejsDigSmuk’s privatlivspolitik.
  Jeg giver samtykke til, at RejsDigSmuk må kontakte mig.

  captcha

  Hvorfor taber jeg hår?
  Mandligt hårtab er i langt de fleste tilfælde arveligt (genetisk betinget) og skyldes en overproduktion af såkaldte DHT-hormoner. DHT-hormonerne beskadiger folliklerne (hårsækkene) i hovedbunden, hvilket resulterer i at håret ikke længere får tilført næringsstoffer, og derfor stopper med at vokse. Der findes desværre ingen behandling af overproduktionen af hormoner. Der er heller ikke mulighed for at korrigere genetikken, hvilket betyder at den eneste behandlingsmulighed for hårtab er hårtransplantation.
  Hvorfor er hårtransplantation nødvendigt?
  Oplever du hårtab og vil du gerne have dit hår tilbage, så er der god mulighed for dette med en hårtransplantation. Tyndt hår og pletskaldethed kan være et ømt emne for mange mænd, og næsten uundgåeligt for de fleste. Hvis du lider af tyndt hår eller anden form for hårtab, kan vores hårtabsbehandling hjælpe med at få håret på hovedet tilbage eller skægget til at gro igen. Hårtransplantationer behøver imidlertid ikke at ske på hovedbunden – hårtransplantationer kan også foretages på: -Øjenbryn -Øjenvipper -Skæghår -Brysthår -Kønshår
  Hvad er fordele ved DHI teknik?

  DHI-teknikken har flere fordele:

  1. Præcision: DHI tillader en mere præcis placering af hårfolliklerne, hvilket resulterer i et mere naturligt udseende.

  2. Ingen snit eller sår: Da der ikke er behov for at lave kanaler eller snit i det modtagende område, reduceres risikoen for ar og hurtigere helingstid.

  3. Minimal håndtering af hårfollikler: Hårfollikler håndteres mindre under DHI-processen, hvilket kan bidrage til at bevare deres integritet og overlevelse.

  4. Høj overlevelsesrate: Fordi hårfolliklerne transplanteres hurtigt efter at være blevet fjernet, er der en højere chance for, at de forbliver sunde og overlever transplantationen.

  5. Mindre ubehag: Patienterne oplever ofte mindre ubehag under og efter DHI, da der ikke er behov for at lave snit eller suturer.

  6. Naturligt udseende resultater: DHI giver mulighed for at opretholde den naturlige vinkel, retning og tæthed af det eksisterende hår, hvilket fører til mere naturlige resultater.

  Hvor lang tid tager det for håret at vokse?
  Selve hårsækkene skal falde til i det nye område, men vil efter en periode på 10-12 uger begynde at vokse. Det endelige resultat vil kunne opleves efter 12-15 måneder, hvor håret vil se helt naturligt ud.
  Hvor længe holder en hårtransplantation?

  En hårtransplantation er permanent. Den vil altså holde resten af livet, da der bruges levedygtige donorhår, vil disse hår efter transplantation vokse videre som normalt. Dette skyldes at hårene stammer fra steder i hovedbunden, hvor skaldethed ikke vil forekomme. Hårene bevarer derimod deres levedygtighed og egenskaber efter hårtransplantationen, og det er netop dette der skaber den vellykkede og permanente hårtransplantation. I få tilfælde vil alderdom påvirke håret, og en procentdel af de transplanterede hår vil falde af.