Information- og kundekontrakt

Information- og kundekontrakt

SELVE REJSEN:

Du kan vælge at flyve sammen med vores rejsekoordinator, fra Københavns lufthavn til destinationen eller med en selvvalgt medrejsende(fælles hotelophold gratis).

Når du lander i Tyrkiet/Istanbul bliver du/i afhentet af vores rejsekoordinator i lufthavnen med en VIP-Transfer. Derefter bliver du/i placeret på et 4-stjernet hotel, som du/i skal opholde dig/jer under hele din/jeres rejse(morgenmad inkl. i prisen).

PAS OG VISUM:
HUSK at medbringe gyldigt pas (mindst 90 dage tilbage af udløbsdato), og at dette skal pakkes i håndbagagen sammen med penge og medicin. De er selv ansvarlig for udstedelse af evt. visum. Dog står Rejsdigsmuk medarbejder til rådighed for at hjælpe, efter behov.

REJSE BEVIS/BILLET:
Du bedes indsende kopi af dit flybillet (på aftalte flyafgang), så der eventuelt kan arrangeres lokal transport.

FORSIKRING:
I fald af der skulle ske en fejloperation(alt efter kirurgens vurdering), vil der ikke blive påkrævet ekstra omkostninger til behandlingen, DOG vil der blive krævet indlæggelses gebyr på hospitalet. Det skal dog bemærkes, at Rejsdigsmuk IKKE kan holdes ansvarlig for behandlingens udfald. Hvis der under og/eller efter behandlingen opstår øvrige omkostninger, er Rejsdigsmuk IKKE ansvarlig for dette. Dette er kirurgens vurdering.

Det skal bemærkes, at den respektive kirurg altid har sidste ord i forbindelse med en operation. Såfremt kirurgen ikke finder det forsvarligt at gennemføre en operation, har kirurgen til hver en tid ret til at udskyde el. aflyse denne. Bemærk at patienten i et sådan tilfælde, selv dækker eventuelle omkostninger i forbindelse med sin rejse. Hvis kirurgen vurderer at patienten tilbageholder information omkring sit helbred, vil det før betalte depositum gå tabt i form af delvis dækning af bl.a. administrations- og hospitalsomkostninger.

Manglende og/eller forkert information påtager patienten ansvaret for. Patienten er selv ansvarlig for at melde HIV, Hepatitis B og C, da kirurgen ikke er forpligtet til at udfører operationen for disse virustyper.

AFBESTILLING:
Når du indbetaler det pågældende depositum, har du fra dagens dato 14 dages fortrydelsesret. Dog skal det bemærkes, at det indbetalte depositum ikke bliver tilbagebetalt hvis der er mindre end 1 måned til rejsen og hvis flybilletterne er blevet købt. Årsagen til dette er at depositum bl.a. går til delvis dækning af administrations- og hospitalsomkostninger.

Det skal bemærkes, at såfremt den rejsende er dækket af en afbestillingsforsikring, dækker ikke afbestilling af behandlingen, men kun selve rejsen(dvs. flybillet).

Hvad er Rejsdigsmuk ansvarlig for?

Rejsdigsmuk er ansvarlig for at du får en behagelig rejse, under gode og trygge vilkår, gældende fra Kastrup lufthavn og tilbage igen. Vi er til rådelighed døgnet rundt og er sammen med dig under hele rejsen. Vi sørger for at din oplevelse på hotellet(4 stjernet) er så behageligt som muligt. Vi sørger for at du bliver transporteret med en VIP transfer fra/til hotel, hospital og lufthavn.

Herunder er vi ansvarlig for hospitalsindlæggelse, kirurg kontakt, det praktiske og administrative opgaver og hjælp eftf.

Hvad er Rejsdigsmuk IKKE ansvarlig for?

Rejsdigsmuk kan ikke holdes ansvarlig for den behandling eller opstående komplikationer under eller efter behandlingen/operationen, som udføres på klinikken/hospitalet. Aftale om behandling sker udelukkende mellem patienten og hospitalet/kirug.
Oplysninger om behandlinger på www.Rejsdigsmuk.com kan ikke erstatte kompetent og professionel rådgivning af egen læge eller behandler.

Rejsdigsmuk er ikke ansvarlig for patientens privatliv før/efter operationen, dvs. at patienten har fuld ansvar for sine egne handlinger under rejsen. Hvis patienten oplever problemer, eller opfører sig uansvarligt, står Rejsdigsmuk ikke til ansvar for håndtering af dette.

Rejsdigsmuk er ikke ansvarlig for pludselig opstående omkostninger under rejsen. Alle pludselige opstående behandlinger er patienten selv ansvarlig for.

Patienten påtager sig ansvaret, for manglende overholdelse af givne tidspunkt forsinkelser vedr. transfer aftaler, aftalt kirurg tids bookinger og flytider. Rejsdigsmuk er ikke ansvarlig for forsinkelser på rejsen, der skyldes patienten.

Covid-19

Før rejsen bliver du påkrævet at have en negativ PCR test som er blevet taget indenfor 72 timer. Restriktionerne i Tyrkiet er ligeledes med restriktionerne i Danmark. Dvs. det kræves at du bærer mundbind og forholder dig ansvarligt overfor de pågældende regler i landet. Hvis du bliver syg under rejsen, og/eller bliver testet positiv for Covid-19, er du selv ansvarlig for dit ophold på hotellet og omkostningerne. Rejsdigsmuk er IKKE ansvarlig for forlængelse af hotelopholdet, pga. Covid-19, eller andre sygdomme som ikke har en relation til operationen.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
Starte Chat
Hej, kan jeg hjælpe dig? Kontakt os for dine spørgsmål.